İKİNCİ EL İNŞAAT MALZEMELERİNDE YENİ DÖNEM

Geri dön
İKİNCİ EL İNŞAAT MALZEMELERİNDE YENİ DÖNEM

Tunç Ticaret, ikinci el inşaat malzemelerinde ürün yelpazesini genişletmektedir. Tunç Ticaret, İnşaat sektöründe kiremitten tuğlaya, ağaçtan kapılara kadar geniş ürün yelpazesiyle hizmet vermeye devam etmektedir.


Ayrıca enkaz bina yıkımı, kapı çerçeve sökümü gibi hizmetleriyle de faaliyetlerini sürdürmektedir. İkinci el ürünlerimiz; enkaz odun, fırın odunu ve sobalık odun, kiremit, tuğla, kapı, çerçeve, ağaç-tahta, lavabo, klozet, küvet, demir kapı, mutfak dolabı, saç, eternit ve diğer genel ürünler olarak taleplerinizi karşılamaktadır.


 

İkinci el malzemede birinci kalite ve uygun fiyatlar, müşteri memnuniyeti ve teknik desteğimiz şirketimizin temel unsurlarını oluşturmaktadır. Tunç Ticaret ikinci el ürün yelpazemizi genişletmeye devam etmektedir.


Tunç Ticaret sıfır malzeme konusunda da üretimlerine devam etmektedir. Ahşap kapı, demir kapılar, pvc kapı ve çerçevelerin üretimi Tunç Ticaret'in deneyimli ustaları tarafından yapılmaktadır. Tunç Ticaret bünyesinde üretilen malzemelerin satış sonrası desteği de vermektedir.